• 1
 • 2
 • 3
Text Size

Marianne's verhaal

Bericht gekregen van zkh LUMC Leiden. 15 april door de MRI en ik kan 19 april al voor de uitslag naar de arts. Pf zou er zenuwachtig van worden. Ik denk dat ik maar ga opschrijven wat ik allemaal zeggen wil. Zou de arts tot actie overgaan??

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
Marianne
Posted by on in Ervaringen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 264
 • 14 Comments
 • Print

uitslag mri

Hallo allemaal,

Uitslag mri na 1 jaar,,,,,,,, geen tumor meer te zien. Wel het buikvet ha ha . Dus ik ben helemaal blij. Volgend jaar nieuwe mri.

Mijn rechter oog is niet goed. Hij hangt, traant tijdens eten , drinken, lopen en in zo, n hevige mate dat het erg irritant is.

Ik heb gevraagd of daar iets aan te doen is en of mijn ogen misschien gelifd kunnen worden.

Nu ga ik 29 dec naar dr wever en hij gaat kijken of het kan.

Ook recept gekregen om naar de hoorwinkel te gaan om een cross toestel te gaan proberen. 

Dus ga ik daar maar eens voor op pad.

Als ik meer weet laat ik het weten.

Lieve groetjes van Marianne

 

Rate this blog entry:
0

Comments

 • Danny Dollé
  Danny Dollé maandag, 20 oktober 2014

  Hi Marianne, gefeliciteerd met de uitslag, super! Verder uiteraard succes gewenst met je oog, lijkt me erg vervelend, vooral dat tranen.

  Groetjes Danny

 • Rene
  Rene dinsdag, 21 oktober 2014

  Hoi Marianne, fijn dat de uitslag van de MRI goed is. 27 oktober heb ik mijn controle mri in het VU.
  Het tranende oog heb ik ook nog steeds, tijdens het eten biggelen de tranen over mijn linker wang.
  Groetjes, René

 • Mark
  Mark dinsdag, 21 oktober 2014

  Ijk dat is nou eens goed om te horen, gefeliciteerd!

 • Guest
  Angelique woensdag, 22 oktober 2014

  Hoi Marianne

  Goed om te horen dat de tumor niet meer zichtbaar is!

  Grappig: wij zijn net terug van vakantie en tijdens de vakantie heb ik besloten te gaan onderzoeken of een cross en baha een optie voor me zou kunnen zijn. Ik ben dus benieuwd naar jouw ervaringen.

  Geniet in ieder geval van het feit dat het ding weg is :)

  Groetjes
  Angelique

 • Loek Rondel
  Loek Rondel woensdag, 22 oktober 2014

  Hallo Marianne,
  Goed hoor die uitslag. Jammer dat het verplaatsen van buikvet niets aan je gewicht veranderd :-). Bij mij zou dat wel een leuke bijkomstigheid zijn geweest. Ik heb goede ervaringen met de cross (zie mijn laatste blog) en zit nog wel te wachten op de brief van de audioloog voor het recept. De cross heb ik nog steeds op proef maar daar doen ze bij Beter Horen niet moeilijk over. Succes en ik ben benieuwd naar jouw ervaring.
  Groet,
  Loek

 • Marianne
  Marianne woensdag, 22 oktober 2014

  Ha Loek,
  Ja jammer

 • Marianne
  Marianne woensdag, 22 oktober 2014

  Ha Loek,
  Ja jammer

 • Marianne
  Marianne woensdag, 22 oktober 2014

  Ha Loek.
  Ja jammer van dat buikvet. Ik had al aangeboden het te doneren. Ha ha.Ik hoef helemaal niet naar de audioloog. Dr. Jansen heeft mij zo een recept meegegeven samen met de laatste gehoortest. Ik ga 10 dec voor de eerste afspraak naar Schoonenberg. Vervolgens zou ik dan al in jan de cross krijgen om uit te proberen. Ben benieuwd en ik laat het weten.
  Groetjes van Marianne

 • Loek Rondel
  Loek Rondel woensdag, 22 oktober 2014

  Hoi Marianne,
  Informeer wel goed bij je verzekering hoe het zit met de vergoeding. Want er zijn verzekeringen die alleen het hoortoestel vergoeden en de cross niet. Maar als het goed is krijg je op recept 100% vergoed, dus... Succes.
  Groet,
  Loek

 • Ronald Bant
  Ronald Bant vrijdag, 24 oktober 2014

  Hey Marianne,

  Fijn om te horen dat die tumor weg is gebleven.
  Ik hoop binnenkort ook een oproep te krijgen voor een MRI, al blijft dat niet mijn hobby. Ook ik overweeg een hulpmiddel voor het horen. Het valt mij toch tegen. Mijn rechteroog gaat trouwens goed. Ik ben blij dat ik die correctie van het ooglid heb laten uitvoeren. Eerst moest ik nog zalven en daarna druppelen. Maar nu kan ik bijna zonder druppels en heb ik voldoende mogelijkheid om te knipperen en zo vochtig te houden.

  groet

  Ron@ld

 • Guest
  Lisette zaterdag, 25 oktober 2014

  Ha Marianne

  Wat een mooie uitslag na je MRI, heerlijk voor je! Akelig dat je zo'n last hebt van je oog, ik hoop van harte dat er wat aan gedaan kan worden.
  En over buikvet wil ik je niet horen, je bent zo mooi slank :-) Ik ben benieuwd naar je Cross verhalen. We horen het graag van je.

  lieve groetjes
  Lisette

 • Guest
  carla dinsdag, 25 november 2014

  hoi marianne,

  zal weer eens wat meer gaan posten! ook over de cross! is de last van je oog al wat minder geworden? Ik merk dat ik ga kwijlen als ik moe ben soms ook irritant! als dat alles is valt het ook wel mee!

 • Marianne
  Marianne dinsdag, 25 november 2014

  Hoi Carla. Nee helaas wordt mijn oog niet minder. Ik ben benieuwd wat dr. Weber zegt 29 dec. En omdat ik best een scheef gezicht / oog heb hoop ik op een ooglidlift. Dan is het misschien een beetje recht getrokken. Tja dat kwijlen hè, dat heb ik ook. En wat nog erger is, soms merk ik het niet en moeten ze mij zeggen dat ik even mijn mondhoek moet drogen. Maar ja gelukkig weet mijn omgeving dat dus niemand zit ermee. Zelf vind ik dat wel vervelend. Maar.......niet klagen naar dragen en vragen om kracht. Ha ha ha. En vooral blijven lachen. Gelukkig ben ik een positief mens, anders had ik er w.s niet zo bijgezeten niet a alle ellende. Groetjes en sterkte met alles. Marianne

 • Ronald Bant
  Ronald Bant dinsdag, 25 november 2014

  Hoi Marianne, Wat vervelend van dat oog, ik herken het. Maar ik heb al vrij snel een ooglidlift gehad. dat was al op 22 februari. Een pijnlijke ingreep, maar het resultaat was echt heel goed. Zoveel minder last.
  Ik mag volgende week vrijdag voor mijn eerste MRI-controle. Vind het best spannend.

  Sterkte allen.

  Ron@ld

Leave your comment

Guest zaterdag, 03 september 2016

Brughoektumor Informatie

 • All
 • Na
 • Tijdens
 • Vooraf
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Diagnose

  Wanneer u op deze site terecht komt is zeer waarschijnlijk de diagnose brughoektumor al gesteld. Het is van belang de
  • Vooraf
 • Behandelingen

  Nadat de diagnose brughoektumor is gesteld zijn er vier mogelijke behandelplannen. Wait & Scan Bestraling Operatie Combinatie, operatie gevolgd door
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Resultaten

  Nadat u hebt kunnen lezen wat de verschillende behandelmethodes zijn, wilt u natuurlijk weten wat u daarna als resultaat mag
  • Na
  • Tijdens
 • Keuze maken

  Nadat U bent bekomen van de schrik, informatie heeft gevonden over de verschillende behandelingen en de resultaten, zult u zich
  • Vooraf
 • Begeleiding & Nazorg

  Wat vaak terugkomt wanneer je spreekt met lotgenoten, of fora er op naleest, is dat de begeleiding en nazorg na
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • BHT & Werk

  Begrip Niemand ziet van buiten af dat u een brughoektumor heeft, en ook wanneer u er eenmaal vanaf geholpen bent
  • Na
  • Vooraf
 • Lotgenoten

  Het kan een grote steun zijn om te weten dat u niet de enige bent met een brughoektumor, er zijn
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Vragen & Antwoorden

  FAQ. Er is hier een begin gemaakt om een FAQ op te stellen, deze is nog in ontwikkeling, veel vragen
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf