• 1
 • 2
 • 3
Text Size

Kelly's brughoektumor verhaal

Soms is het fijn om jouw verhaal te delen, zowel voor jezelf, als voor lotgenoten. Gelijk een mooie manier om je familie en vrienden up-to-date te houden en een herinnering voor jezelf.
Zeer zeker ook de positieve verhalen zijn hier van harte welkom!
Wanneer je hier ook wilt bloggen kun je mij via het contactformulier om een inlog mogelijkheid vragen.
Als je met een Ipad wilt bloggen kan dat niet direct via safari maar kun je wel bv. Blogsy App gebruiken.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
Kelly
Posted by on in Ervaringen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 209
 • 8 Comments
 • Print

Spannende tijden breken aan...

Hallo,

 

Even een update over de afspraak bij de arts 3 weken geleden.

Aangezien mijn gehoor niks meer doet links moest ik snel naar Maastricht om daar nog een uitgebreide hoortest te doen en een gesprek met een arts.

Ze hadden me inmiddels weer besproken in het schedelbasis team en de nieuwe MRI bekeken.

Geen groei van de tumor, maar omdat mijn gehoor niet meer funtioneerd links mocht ik kiezen... Wachten of opereren.

Ik heb nu tot eind november bedenktijd gekregen maar heb denk ik al voor 99,9% besloten om de tumor te laten verwijderen.

Eigenlijk voel ik me opgelucht... na dik een jaar van onzekerheid en heel veel klachten kan ik eindelijk zelf bepalen wat ik wil.

De arts zei dan ook dat geen van beide keuzes fout was en dat de keuze geheel aan mij lag.

Ook kunnen ze tijdens het verwijderen van de tumor meteen een BAHA schroef plaatsen als ik dat zou willen en als ik er voor in aanmerking ga komen.

Begin december start ik met de BAHA testperiode en ben heel nieuwsgierig hoe dit gaat bevallen.

Spannende tijden dus voor mij, maar het voelt goed en ik ben er volledig van overtuigd dat dit de juiste keuze is in mijn situatie!

Weet iemand hoe lang de wachttijden zijn voor een brughoek operatie?

 

Groetjes Kelly

Rate this blog entry:
0
Helaas werd na een second opinion een brughoektumor geconstateerd bij Kelly.

Comments

 • Guest
  monique maandag, 20 oktober 2014

  Hoi kelly,

  zoals je hebt kunnen lezen is er eind april dit jaar bij een brughoek tumor geconstateerd.
  Mijn advies: laat je goed voorlichten, ook voor je thuissituatie en zeker over de nazorg. Bij mij was er geen nazorg etc. dus vraag dat echt goed na!
  Eind april is de tumor geconstateerd en ik ben 3 maanden later geopereerd, dus niet echt een hele lange wachttijd. Ik ga je heel veel sterkte wensen en ik hoop dat je goed uit de operatie komt!
  Succes meid!

  Groetjes,

  Monique

 • Danny Dollé
  Danny Dollé maandag, 20 oktober 2014

  Hi Kel, we hebben al even via email contact gehad en wil je nogmaals succes wensen de komende tijd. De wachttijden voor de operatie verschillen nogal per ziekenhuis, verder is het zo dat in de wachttijd, ook meegerekend wordt hoe snel er ingegrepen dient te worden. Ook wanneer je eenmaal bent ingedeeld kan dit nog wel eens wijzigen ivm andere meer spoedeisende operaties. Maar ik geloof dat ergens tussen de 3 maanden en een half jaar wel een realistische wachttijd is.


  groeten Danny

 • Shanna
  Shanna maandag, 20 oktober 2014

  Hallo Kelly,

  Ik werd binnen 1,5 maand geopereerd (van ontdekking tot operatie), in Leiden. Dat ging communicatief nogal interessant allemaal, en ik weet ook niet of ik 'ertussen' ben gezet of dat er iemand uitgevallen was, maar het kan dus heel snel gaan!
  Als ik je eerdere blogs doorlees heb je ontzettend veel klachten, hopelijk weegt dat ook mee met het inplannen van een operatie. Heel veel succes!

 • Angelique
  Angelique woensdag, 22 oktober 2014

  Hoi Kelly

  Ik ging in Leiden, nadat ik het besluit had genomen dat ik geopereerd wilde worden, met ongeveer 2 maanden onder het mes. Normaliter kan de operatie uitgesteld worden door oa spoed gevallen. Zoals je in mijn verhaal kan lezen, werd ik een weekje eerder geopereerd dan gepland. Ook dat is kennelijk een mogelijkheid.
  In ieder geval veel succes.

  Groetjes
  Angelique

 • Loek Rondel
  Loek Rondel woensdag, 22 oktober 2014

  Hallo Kelly,
  De wachttijden zijn, zoals Danny schrijft, afhankelijk van het ziekenhuis waar de behandeling plaats vindt. Bij mij duurde het 4 maanden (Leiden) maar dat kwam mede doordat de vakantiemaand augustus ertussen zat. Je kan ook geluk hebben dat er een operatie tussenuit valt. Maar voor het zelfde geld komt er een spoedgeval tussendoor. Op de meeste KNO afdelingen worden ook kankergevallen geopereerd en die gaan voor. Ik hoop voor je dat je snel aan de beurt bent en gelijk een schroef plaatsen is een mooie optie, dat scheelt weer een ziekenhuisopname. Danny is tevreden over zijn BAHA, maar evengoed doet mijn cross het ook prima. Succes met je keuze. En sterkte de komende tijd, we lezen graag meer.
  Groet,
  Loek

 • Guest
  Lisette zaterdag, 25 oktober 2014

  Hoi Kelly

  Ik kan me voorstellen dat je opgelucht bent. Hoe spannend ook, het is fijn om uitzicht te hebben op een behandeling. Wachten kan zo zwaar zijn, vooral als je veel klachten hebt.
  Ik heb in Maastricht een wachttijd gehad van 3 maanden. Ik vond het erg fijn dat ik direct na de planning de datum al wist, dat was ruim 2 maanden van te voren. Dan kan je ergens naar uitkijken, ook al weet je dat er een spoedgeval tussen kan komen. Ik ben door de professor van de afd Neurochirurgie geopereerd, er was geen KNO arts bij betrokken. Mijn BHT groeide vanaf het hersenvlies, maar zat wel in de brughoek, ik ben gehoorbesparend geopereerd. Ik ben zeer tevreden over Maastricht.
  Ik wens je sterkte en succes. Hou je ons op de hoogte?

  groetjes
  Lisette

 • Angelique D
  Angelique D woensdag, 29 oktober 2014

  Dag Kelly, ik ben nieuw op deze blog ! Het lukt me niet om zelf iets te schrijbpven, ondanks de goeie richrlijnen van Danny

 • Loek Rondel
  Loek Rondel woensdag, 29 oktober 2014

  Dag Angelique D.
  Leuk dat je ook op deze blog bent. Schrijf het op zoals je het aan iemand zou vertellen. Gewoon in je eigen woorden. Een foutje maken overkomt iedereen. Schaam je niet. Het lukt vast wel en als je eenmaal wat op "papier" hebt gaat het vanzelf. Succes.
  Groet,
  Loek

  Reply Cancel

Leave your comment

Guest zaterdag, 03 september 2016

Brughoektumor Informatie

 • All
 • Na
 • Tijdens
 • Vooraf
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Diagnose

  Wanneer u op deze site terecht komt is zeer waarschijnlijk de diagnose brughoektumor al gesteld. Het is van belang de
  • Vooraf
 • Behandelingen

  Nadat de diagnose brughoektumor is gesteld zijn er vier mogelijke behandelplannen. Wait & Scan Bestraling Operatie Combinatie, operatie gevolgd door
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Resultaten

  Nadat u hebt kunnen lezen wat de verschillende behandelmethodes zijn, wilt u natuurlijk weten wat u daarna als resultaat mag
  • Na
  • Tijdens
 • Keuze maken

  Nadat U bent bekomen van de schrik, informatie heeft gevonden over de verschillende behandelingen en de resultaten, zult u zich
  • Vooraf
 • Begeleiding & Nazorg

  Wat vaak terugkomt wanneer je spreekt met lotgenoten, of fora er op naleest, is dat de begeleiding en nazorg na
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • BHT & Werk

  Begrip Niemand ziet van buiten af dat u een brughoektumor heeft, en ook wanneer u er eenmaal vanaf geholpen bent
  • Na
  • Vooraf
 • Lotgenoten

  Het kan een grote steun zijn om te weten dat u niet de enige bent met een brughoektumor, er zijn
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Vragen & Antwoorden

  FAQ. Er is hier een begin gemaakt om een FAQ op te stellen, deze is nog in ontwikkeling, veel vragen
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf