• 1
 • 2
 • 3
Text Size

Het verhaal van Ronald Bant.

Mijn tumor werd pas recent, (augustus 2013) ontdekt, althans gediagnosticeerd. Hij/zij heeft mijn leven en van al die van mij houden al behoorlijk omver gegooid, op zijn kop gezet. Om dit visueel te maken voor mijzelf, maar ook voor mijn echtgenote Monique, mijn 2 dochters Romy & Ghislaine, en de rest van mij familie, ben ik een blog gaan bijhouden. Ik schrijf daar alles wat ik voel, hoe ik het voel, wat er gebeurt en wat er niet gebeurt. Ik heb dat nodig om het duidelijk voor mijzelf te krijgen, om het overzicht niet te verliezen.De pijn, het verdriet, de angst, maar (hoop ik) ook de leuke dingen zullen hier vereeuwigd worden.
Maar niet alleen voor mijzelf, ik wil de ervaringen ook delen met lotgenoten in welk stadium zij zich ook bevinden.

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that has been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
Ronald Bant
Posted by on in Ervaringen
 • Font size: Larger Smaller
 • Hits: 200
 • 6 Comments
 • Print

Gelukkig en een pak van mijn hart

Lieve mensen,

 

Vandaag voor het eerst een MRI-controle gehad na mijn OK van vorig jaar 4 december. Wat zag ik er tegen op. Al weken bouwde de spanning zich toch weer op en beheerste het mijn leven voor een groot deel.

Slechts slapen, hoofdpijn, soms humeurig.

Maar allemaal voor niets dus. De MRI was goed, de tumor is niet terug gekomen. IK ben zoooooooo opgelucht en mijn gezin ook. Er is gewoon niets te zien. Daarnaast was Jansen bijzonder tevreden over het herstel van mijn aangezichtsverlamming.  Natuurlijk, als je goed kijkt zie je wel wat en als ik lach. Maar hij vindt het goed hersteld. Zal wel door de vele mime oefeningen komen die ik heb gedaan en die ik nog steeds doe. En natuurlijk heeft de ooglidcorrectie daarbij ook geholpen.

Met een last van mijn schouder vertrokken we weer naar Almere, ondertussen iedereen op de hoogte stellen. Ik hoef pas over 2-3 jaar terug te komen, tenzij............

Ach, dat tenzij schrap ik maar. Dat ding komt gewoon  niet meer terug. Ik kan vooruit kijken, verder opbouwen en weer onbezorgd gaan genieten en dingen doen.

 

Ik wens jullie hetzelfde toe.

Maar inmiddels heb ik dus het mooiste Sinterklaascadeau binnen wat je je kunt voorstellen. 

Dank u Sinterklaasje.

 

met groet en voor iedereen toch hele fijne feestdagen.

Rate this blog entry:
0
Ronald Bant heeft een brughoektumor en heeft net gekozen voor een operatie.
http://ronaldb1953.blogspot.nl/

Comments

 • Danny Dollé
  Danny Dollé vrijdag, 05 december 2014

  Hi Ronald, die spanning herken ik wel... Ontzettend gefeliciteerd met deze uitslag, een beter cadeau had je niet kunnen wensen. Super voor jou en je familie. Geniet er lekker van.

  Groeten Danny.

 • Angelique D
  Angelique D vrijdag, 05 december 2014

  Dat is gewoonwg SUPER !!!! Blij voor jou en je gezin

 • Guest
  carla vrijdag, 05 december 2014

  Wat een goed nieuws en ook ik begrijp heel goed hoe groot de opluchting is! Nu weer lekker
  ontspannen leven en genieten van je goede humeur!

 • Marianne
  Marianne vrijdag, 05 december 2014

  Ha Ronald.
  Proficiat met dit geweldige nieuws, Inderdaad een heel mooi sinterklaaskado. Fijn hoor dat je pas over 2 of 3 jaar terug hoeft te komen. Lekker met je gezin van de feestdagen genieten en hou je taai.
  Lieve groetjes van Marianne

 • Loek Rondel
  Loek Rondel zondag, 07 december 2014

  Hoi Ronald,
  Geweldig nieuws. En fijn dat je pas over 2 jaar hoeft terug te komen. Geen zorgen in de tussentijd, de kans dat het terugkomt is heel klein. Maar luister wel naar je lichaam. Prettige feestdagen.
  Groet, Loek.

 • Guest
  lisette maandag, 08 december 2014

  Ha Ronald
  Geweldig, zo'n mooie uitslag. Ik kan me goed voorstellen dat het heel spannend was, voor jou en jullie gezin. Fijn dat je een paar jaar weg mag blijven, dat geeft een rustig gevoel. Ik ben trouwens heel benieuwd of je het komende jaar nog vooruitgang ervaart, bij mij was dat echt het geval. Geniet van dit heerlijke nieuws!

  Groetjes
  Lisette

Leave your comment

Guest zaterdag, 03 september 2016

Brughoektumor Informatie

 • All
 • Na
 • Tijdens
 • Vooraf
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Diagnose

  Wanneer u op deze site terecht komt is zeer waarschijnlijk de diagnose brughoektumor al gesteld. Het is van belang de
  • Vooraf
 • Behandelingen

  Nadat de diagnose brughoektumor is gesteld zijn er vier mogelijke behandelplannen. Wait & Scan Bestraling Operatie Combinatie, operatie gevolgd door
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Resultaten

  Nadat u hebt kunnen lezen wat de verschillende behandelmethodes zijn, wilt u natuurlijk weten wat u daarna als resultaat mag
  • Na
  • Tijdens
 • Keuze maken

  Nadat U bent bekomen van de schrik, informatie heeft gevonden over de verschillende behandelingen en de resultaten, zult u zich
  • Vooraf
 • Begeleiding & Nazorg

  Wat vaak terugkomt wanneer je spreekt met lotgenoten, of fora er op naleest, is dat de begeleiding en nazorg na
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • BHT & Werk

  Begrip Niemand ziet van buiten af dat u een brughoektumor heeft, en ook wanneer u er eenmaal vanaf geholpen bent
  • Na
  • Vooraf
 • Lotgenoten

  Het kan een grote steun zijn om te weten dat u niet de enige bent met een brughoektumor, er zijn
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf
 • Vragen & Antwoorden

  FAQ. Er is hier een begin gemaakt om een FAQ op te stellen, deze is nog in ontwikkeling, veel vragen
  • Na
  • Tijdens
  • Vooraf